Homecoming at the U of I
Door: Nikki
Blijf op de hoogte en volg Nikki
06 November 2009 | Verenigde Staten, Rathdrum
Ik hoorde dat de link niet goed was overgekomen, en er werd gevraagd of ik hem opnieuw kon sturen. Dus bij deze.!
Vrijdag na school snel tas pakken en gelijk naar chantel(college). Die avond was een toneelstuk van de studenten. Het was Dracula maar dan dat ze het belachelijk maken(geen idee hoe je dat noemt). Erg grappig! Het was ook best goed gespeeld! Die nacht sliepen Sonora en ik in de kamer van Chantel haar vriendin die dit weekend naar haar familie was.
Zaterdag ochtend naar een bagelstore voor ontbijt. Een soort van bagel en beans idee, maar dan ziet het er niet zo gezellig uit. Maar het was heerlijk! We hebben in Moscow winkeltjes gekeken en Chantel kocht een spel: Redneck life. Toen we terug waren schilderde we onze buiken met goud en zwart(school kleuren) voor de homecoming wedstrijd. Ik was de U chantel de OF en sonora the I(University of Idaho) Zaterdag begon om 2 uur de homecoming game! De game was zoals ze het hier noemen 'intense!'. Zooo vet. Best groot stadion wat ik niet had verwacht voor college, maja het is sport gek amerika natuurlijk! Super veel mensen als ultime fans verkleed en cheerleaders, de band het hele plaatje was compleet en super leuk om te zien. Wat het helemaal afmaakte was het einde. Op het begin scoorde we na 13 seconden een touchdown! Maar vanaf toen stonde we steeds net wat achter. In de laatste 52 seconde van de wedstrijd scoorde we een touchdown en gooide we de ball goed dus we stonden 1 punt voor. Wat betekende dat het andere team 32 seconden hadden om een touchdown te scoren, wat absoluut mogelijk was. Het was super spannend tot letterlijk de laatste seconde! Er was nog 1 seconde over en ze waren dichtbij de touchdown. Met American Football kan je doorgaan tot je de ball verliest. Op het nippertje scoorde ze geen touchdown! We wonnen met 1 punt verschil 35-34! Er waren dus behoorlijk wat touchdowns gemaakt. De cheerleaders(waren ook jongens trouwens!) moeten push-ups doen na elke touchdown van hun team. (jaja nikki doet dat ook!) Dus ze moesten er behoorlijk wat doen! Het was zo spannend! Het hele publiek (incl wij) werden helemaal gek en gingen helemaal in de wedstrijd op! Na afloop rende bijna iedereen het veld op. De wedstrijd duurde in totaal 4 uur! Terwijl je maar 4 keer 15 minuten heb. Maar ze stoppen de tijd zoo veel. Ohja en bijna iedereen is dronken, iedereen kon niets anders uitbrengen dan: WTF!! Work your fucking butt of! Etc. Dus niks die amerikanen die niet vloeken. Veel vloeken behalve niet echt op school, omdat je dat niet mag.
Die uit eten geweest, was erg gezellig. En daarna Redneck Life gespeelt wat echt een hilarisch spel is! Die avond was het ook halloween dus er kwamen allemaal kleine kinderen verkleed langs de kamers van alle studenten. Chantel woont in een toren en zij zit op de 10e verdieping. Dus de kinderen gingen nogal wat kamers langs haha! Erg schattig om te zien. Een soort van hoe wij verkleden met Carnaval.
Zondagochtend snakte we weer naar de bagel dus weer naar de bagel store gereden en daarna richting thuis. Ik moest namelijk koken voor de meeting met de exchange students! Ik had appelflappen en spinazie taart. Iedereen vind mijn appelflappen erg lekker(al lijkt het toch niet 100% op onze) en spinazie taart ook. Het was best wel saai, maar leuk om nederlands te spreken. Een aantal hadden echt heimwee, en sommige vertrekken al eind januari! Klinkt echt zooo snel nu. Ben echt blij dat ik langer blijf!
Oh en wat ik nog was vergeten te vertellen! Ik ben 3 kilo aangekomen! Valt nog mee van alle lekkere brownies en bananen brood(met veel suiker), ijsjes die ik echt moest proberen en starbucks frappucino’s. In ieder geval ik ben nu officieel aan een dieet begonnen! 12 weken lang, 6 kleine maaltijden op een dag. Brett is manager van een groot medisch bedrijf. En ze verkopen onder andere ook dit dieet boek en snacks voor het dieet. Het is niet waar je jezelf uithongerd. Gewoon gezond eten en VEEEEEEL workouts! 6 dagen in de week. 3 keer cardio en 3 keer gewichten. En een keer in de week iets lekkers als een brownie of een ijsje ofso. Ben benieuwt hoe het gaat en of ik het vol hou. Maar het valt in ieder geval te proberen en veel beweging kan nooit kwaad. Wie weet krijgt nikki wel haar mooie platte buikje terug in amerika! Dat zou echt grappig zijn!
Grappig al jullie reacties over mijn ‘normale week’. Ja voor hier is dat echt een normale week. Met vrienden maken gaat het nu steeds beter en school gaat steeds makkelijker. Sta nu voor alles een A en voor english een B. (A is gelijk aan 9 of 10, B gelijk aan 8 of 7) En mijn telefoon is trouwens vorige week afgepakt. En dat is echt een big deal hier! Als mijn ouders het komen ophalen niks aan de hand, maar volgende keer zaterdag school. Komen ze het niet ophalen drie keer nablijven tijdens lunch! En er werd een brief over thuis gestuurd. Dat allemaal voor een telefoon..
Oh en vrijdag ben ik vrij! Dus ik zal vrijdag ochtend, bij jullie rond 7 tot 10 in de avond, online zijn! En zaterdag ook denk ik. Ligt eraan wie ik kan bereiken enso! Heerlijk dat ik jullie nu kan bellen!
De foto’s zijn van de football game en van de jongen met de afro en vorige week in Sandpoint waren we in een ‘Scandinavische’ winkel. Waar ze delftsblauw hadden. Met daarop Made in Holland. Erg grappig!
De foto’s staan op deze link (kijk naar de beschrijving eronder als je wilt weten wat de foto precies is):
Heel veel liefs!!
07 November 2009 - 10:46
Bianca:
Hi Nikki, super vet al die verhalen, die wedstrijden zijn echt leuk he, zeker als je staat te cheeren!!! Kan me helemaal voorstellen hoe spannend het was. Kus Bianca -
08 November 2009 - 11:24
Thilly & Marianne:
we zien je zolangzamerhand, al lezende, emigreren hahahaha!!! hartstikke cool dat je het daar zo leuk begint te vinden. toi toi!!! -
08 November 2009 - 12:26
Coen:
Hey nikkos, zo te zien leef je nog, gelukkig maar, en ja ik was het die je belde en daarom jij je mobiel kwijd was, dagt laat ik nikki eens pesten(haha). zozo en dat afvallen nikki toch, hoe kan je nou 3 kilo aankomen dat kan toch niet, in Nederland werk je in een vlaaien winkel en dan kom je niets aan en nu ben je in Amerika en sport je 20x meer dan in NL en dan kom je 3 kilo aan(hahah). En dat Helloween was vast een leuke ervaring. laggen man. Nou ik leef ook nog en doe nogsteeds me ding dus gaat goed. Nou ik spreek je wel weer via de telefoon. Groetjes van mij. -
10 November 2009 - 06:35
Vriendinnetje Annika:
Heey Meid! Het klinkt allemaal super vet! Het liefst kom ik gezellig naar je toe...Whaha! lijkt me leuk als ik je dit weekend ook even spreek. ik ben Zaterdag bij Coentje en dan hoop ik dat je online bent:D! Hopelijk tot dan. En je verhalen zijn super!
Kuss Annika -
15 November 2009 - 19:05
Ron:
HEEEYYY Nikki, way heb ik nu gehoord van je vader!Ben je op jacht geweest en heb je het wild laten horen dat je eraan kwam? Nounou. En is er al sneeuw gevallen?
Ik hoop het voor jullie kan je eindelijk op de latten of het board.
Hier gaat het goed en ik hoor bij jou ook! Dag meid en have fun!
Daag uit Huizen.