Foto's & spirit week and Homecoming are coming!
Door: Nikki
Blijf op de hoogte en volg Nikki
26 September 2009 | Verenigde Staten, Rathdrum
Afgelopen zondag heb ik geholpen met hout in stukjes hakken[met een machine] en dan het hout opstapelen. In de winter zullen we het echt nodig hebben hoor ik het van iedereen dus ben benieuwt. We zijn ongeveer 2,5 uur bezig geweest en dit weekend maken we het af.
En maandag begint spirit week! Een week dat iedereen in de school zich verkleed in het thema dat voor die dag is verzonnen. En als cheerleader zijnde ben je de spirit van de school. Dus moet je echt meedoen anders cheer je niet op homecoming. Maargoed dat vind ik alleen maar lache! Ik zal van elke dag een foto maken en hopelijk ook wat foto's opschool van hoe iedereen eruit ziet!
Elke jaargang strijd tegen elkaar om te winnen in verschillende dingen over de hele week. Als Exchange student ben je dus een Junior met Senior rights. Dus hier doe ik mee met de Seniors. Ten eerste het verkleden. En dan heb je nog een foodbank, zoveel mogelijk eten inzamelen. Het gaat op gewicht. En dan heb je nog de lipsync. Oftewel karaoke achtig. Ik doe eraan mee. Het is echt super lache. Het is een grappige dans en je zingt dan mee met de muziek. Je laat dat zien terwijl de hele school kijkt! En vanmiddag weer oefenen.
En vrijdag is de football game! De dag zelf zijn we vrij. Dan start de football game en daarna is een party. Als het goed is cheer ik op de football game dus dat zou leuk zijn! Ik vind cheerleaden niet echt leuk. Het is okee. maar niet super ofso. Misschien als ik in Varsity zou zitten dat het leuk zou zijn voormij. Omdat dat leeftijds genoten zijn. Dus hopelijk dat ik daar ooit nog terecht kom. haha. Hier zitten ook een paar leuke meisje dus het word steeds leuker. En misschien als ik een wedstrijd heb gecheert dat ik er anders over denk! We zullen zien. Als ik alle cheers goed weet mag ik maandag voor het eerst een wedstrijd cheeren. En dan vrijdag de homecoming game. Dusi k ga zondag avond oefenen met een meisje uit mijn team!
Op deze link staan de foto's:
Bedankt voor alle ideen voor de Nederlandse gerechten!
Heel veel Liefs, Ik denk aan jullie
27 September 2009 - 08:00
Asja:
Haha, wat leuk zo'n spirit week! Zoiets zouden wij hier nou nooit op een middelbare school hebben! Hoe zijn je vakken eigenlijk? Goed te doen in het Engels? Succes met cheeren, hopelijk ga je het nog te gek vinden! Laat je er een filmpje van maken? Heel veel liefs uit Amsterdam! Xx -
27 September 2009 - 09:11
Oma Riet:
hay lieve Cheerleader
nu gaat het echte avontuur beginnen om te laten zien wat je kunt,zet em op hoor en hou Holland hoog,het zal dolle pret worden en misschien levert het nog wat extra vriendinnen op ,ook nooit weg ,ik denk aan jeknuffel oma Riet -
27 September 2009 - 14:14
Hayo:
We hebben je wel gemist afgelopen Zaterdag bij de Herfstbraderie. Wat een gekkenhuis in de vlaaienshop. Tijd dat je weer terugkomt!! En hoe stoer en knap zijn de jonge mannen in the States? -
27 September 2009 - 15:46
Hans Blokker:
Hoi Nikkie via oma heb ik dit doorgekregen en lees dan ook met veel plezier je verhalen. geniet lekker van de tijd dat je daar bent.
leuk hoor.
groeten Hans -
27 September 2009 - 16:06
Mama En Papa:
we hebben het vanuit Kreta ook weer met veel plezier gelezen. Stoer hoor dat houthakken hebben Opa en ik vroeger ook gedaan.
CHEER IT UP NIKKI !!!
28 September 2009 - 17:40
Jan Dekkers:
Hoi Nikki, je enthousiasme in je reisverslagen maken mij duidelijk dat je het prima naar je zin hebt in de States. Het lijkt één grote vakantie maar ik neem aan dat ook nog iets kunt vertellen over je studie, het niveau en de vorm van onderwijs. Heel veel plezier en groetjes vanaf de Huizermaat. -
29 September 2009 - 15:56
Bianca:
Hi Nikki, dat klinkt allemaal ontzettend leuk, leer je ook nog iets of is het alleen maar varen, pretparken en sheeren!
Veel plezier, Bianca -
01 Oktober 2009 - 16:24
Annika!:
HEeeeey meid, Sorry dat ik niet gelijk alles had bekeken. Maar ik ben daar niet zo goed in. Maar ik doe me best om elke week even te leze wat je daar doet! want ik ben zo bienieuwd!! hoe was de eerste cheerleder wedstrijd? want dat was toch afgelopen maandag?? Ging het goed voor de eerste keer? Nou mijn opleiding is wel oke. ik heb alleen niet zo een leuke klas. Er zitten een paar meisje die een beetje heel erg arrogant en brutaal zijn. We doen nog niet veel maar ik hoop dat het gaat veranderen. We gaan nu wel elke dinsdag een Globe toe in H'sum dat is voor Kunst en cultuur. Daar kan je echt van alles doen Dansen, drama, Foto grafie en nog zo veel andere leuk dingen. Thuis gaat het goed. We gaan af en toe naar een Informatie dag van het leger. Omdat Bjorn wordt uitgezonden in November. Het is allemaal erg intressant waar hij dan heen gaat enzoo.... wanneer hij weg gaat weten we niet precies is dat hij weg gaat. Maar als ik het weet zal ik je het zeggen. Ik ga nu even je foto's bekijken en dan eten... Ik spreek je! Heel veel plezier noggg! (K)(L) Kuss Annika -
01 Oktober 2009 - 16:31
Annika:D:
Oeppsss je hebt nog geen foto's. Ik dacht dat het er bij stondd:P:P..! Niet zo slim van me zelf:P Kusss